Pirtti vaihtoi väriään! ☺

Sateista huomenta!


Halusin jakaa teille menneen kesän kuulumisia pitkästä aikaa :)

Nyt kun mietin mennyttä kesää niin... On se kyllä taas kulunutkin nopeaan. On se myös tarjonnut monia ihania mahdollisuuksia,ensinmäisen mahdollisuuden hoitaa omaa puutarhaa, autinkoisia päiviä kaupunkilomalle Ouluun  ja sateisia mökki-iltoja kynttilänvalossa jne.





Keskikesän juhla jäi iloisesti mieleen,koska vietimme sen kaikessa rauhassa mökkeillen.
 Hyvän ystäväni kanssa teimme suunnitelmiemme mukaiset eväät ja ajattelimme mennä piknikille tiettyyn mukavaan rantaan, laiturille istuskelemaan ja eväitä syömään.
Vaan sepä ei ollutkaan mahdollista,koska laituri ei enää ollut siellä,missä oletimme sen olevan. Siirryimme sitten meidän mökkipihaan ja siellä ruokailu onnistui sulassa sovussa itikoiden kanssa.

Illalla teimme näitä perinteisiä asioita,saunoimme, grillasimme, kävimme kokolla ja vain rentouduimme <3








Ja kyllä,talomme on saanut uutta maalia pintaan! Siitä on tullut vaaleanpunainen kuten näin sen mielikuvissani jo ensinmäisellä käynnillä talonäytössä viime syksynä.
 Olen todella tyytyväinen,tosin vielä odottavat uudet päätylaudat asentajaansa ja muutenkin viimeistelyä on vielä tehtävä jossain vaiheessa.




Koirat saivat pihalle omam kopin ja koska eivät osanneet kertoa,minkä värisen siitä haluavat,tuli siitä tällainen :)



Nyt onkin sitten elokuu. Kohta alkaa lempivuodenaikani eli syksy. Nautin siitä,kun kaikki arkirutiinit alkavat jälleen kaikessa arkisuudessaan. Saa taas laittaa kynttilöitä illalla palamaan ja yöt nukuttua pimeyden vallitessa. Ruska on myös ihana asia ja muutenkin-syksy on jotenkin romanttista aikaa, aina sinne loskakeleihin saakka :D

Mukavaa päivää kaikille! :)

























Kommentit

Suositut tekstit