Elämän parasta aikaa






Moikka kaikille!

Ajattelin välillä kirjoitella ja julkaista pienen blogitekstin. Viimeksi lupailin videota, mutta valitettavasti se jää edelleen ensi kertaan. En halua sanoa, että meillä on ollut kiirettä sanan negatiivisuuden vuoksi, mutta jotain kuitenkin hyvinkin sen tapaista :D
Perhe  menee  kaiken edelle. Lähiaikoina video kuitenkin ilmestyy, pahoittelen viivästystä !




Nautitaan auringosta.


Ihana syksy!






                                                   





Syksy taitaa olla pihan talvikuntoon saattamisen aikaa. Meillä se on tarkoittanut muutamaa keikkaa kaatopaikalle, kun pihallamme sijaitsevasta tallista on kuskattu tarpeetonta roinaa esimerkiksi puurarhakalusteiden, pyörän ja trampoliinin tieltä.
Ollaan myös ajattu nurmikko oletettavasti viimeistä kertaa tälle kesää ja tämä tapahtui vähän koomisena päivänä eli päivänä jolloin satoi ensilumi. Pitäisi varmaan seurata hieman tarkemmin säätiedotuksia, vaikka eipä siitäkään ilmiöstä mitään pysyvää haittaa ollut.
Eilen aloitimme haravointihommat. Mielestäni se on kohtuudella tehtynä mukavaa hyötyliikuntaa. Nyt lehdissäkin on ihanat monipuoliset väritykset!
Mukava on ollut sytytellä kynttilöitä hämärtyvien iltojen kunniaksi sekä laittaa vähän kuistia syyskuntoon.





Pirtti syysillassa.






Viimeviikolla rakas Tomas-vauva täytti jo kuusi kuukautta. Täytyy sanoa, että nautin tällä hetkellä todella paljon yhteisestä ajastamme hänen kanssaan. Tomas on kovin seurallinen, leikkisä, kiinnostunut kaikesta uudesta. On niin mukava vain olla kotosalla tai lähteä yhdessä käymään vauvakerhossa, vaunuajelulla tai jotain muuta joka kuuluu arkeemme. Kun vauva oli vielä vastasyntynyt, toivoin että aika olisi pysähtynyt siihen paikkaan, koska Tomasta halusi vain sylitellä ja tuoksutella. Nyt taas tuntuu että tämä aika on vielä antoisampaa. Ehkäpä tämäkin on joku luonnon säätelemä asia.


Oi ilmapalloja!

Suurin onnemme mietiskelee.








Kuusikuukautispäivää juhlittiin Tomaksen kanssa ilmapalloleikein ja mummon ja ukin vierailun merkeissä. Lahjaksi hän sai tietenkin leluja, joista onkin äärimmäisen kiinnostunut.

Näinä päivinä Tomas harjoittelee jo istumista, koettaa lähteä konttaamaan ja on opetellut ilmaisemaan tahtonsa tulla äidin syliin möngertämällä luokse ja taputtamalla jalkaan. Hän on myös saanut kokeilla sormiruokailua välillä, usein hän saa aivan tavallisesti syöttämällä kiinteät ruokansa. Paljon hän myös nauttii vielä rintamaitoa, yölläkin useamman kerran.
Viimeviikolla sattui myös aivan huikea ja  ihana asia kun istuimme kaikessa rauhassa sohvalla; Tomas siis sylissäni ja hän sanoi aivan selvästi, että äi-ti. Sen jälkeen on tullut äitiä välillä epäselvemmin, mutta edelleen usein tosi selvästi. Myös isiä ja tissiä opetellaan jo. <3



Tällä viikolla Tomaksella on ollut mieluinen vieras käymässä, kun hänen tätinsä tuli Joensuusta syyslomaa meille viettämään. Tykkäämme kovasti, kun meillä käy vieraita. Varsinkin jos vieraat ovat niin reippaita kuin tämä viimeisin, kun haravoi eilen illalla puoli pihamaata kun itse sain vain nautiskella lapsen seurasta :D

Tomas ja täti 





Paljon mukavaa on tämä syksy jo siis tuonut tullessaan :) Uutta ja jännittävää tuo tullessaan mm.ensi viikolla alkava tukiperhevalmennus, johon osallistumme.

Nyt hiljennymme taas Pirtissä suosikkiohjelmamme Casualtyn pariin.


Kiitos kun luit ja tunnelmallista syksyä! <3






















Kommentit

Suositut tekstit