Tomaksen päivä videon muodossa

Huomenta!






Pirtti lämpimäksi heti aamusta :)






Olen odottanut lumisadetta meille Kajaaniin ja nyt viimein aamulla herätessäni huomasin sitä jo hiukan sataneen. 😊
Onhan se toki aika epäkäytännöllistä, kun pian on liukasta ja vaunujakin varmasti hankala lumessa työntää, mutta oi sitä riemua kun koiran päästää ensimmäisen kunnon lumisateen jälkeen ulos!
Odotan myös mielenkiinnolla Tomaksen reaktiota kyseiseen ilmiöön ja esteetikkona sanottakoon, että mieluummin katselisin olohuoneen ikkunasta koskematonta puhdasta lumipeitettä kuin edelleen siellä kököttäviä lehtikasoja ja muutoinkin synkeää kuvaa.

Saamme olla taasen koko perheen voimin kotosalla, kun miehelläni alkoi eilen  pitkät vapaat.
Eilen vietimme lepopäivää. Puuilossa kävimme tosin aamusta ja tietysti ulkoiluilla.
Tänään  meille on tulossa vanhempani vierailulle. He jäävät yöksi ja huomenna hoitavat Tomasta, kun me olemme tukiperhevalmennuksessa.
Minä ja vauveli emme ole olleet erossa aiemmin kuin kolme tuntia pisimmillään ja nyt eroaikaa tulisi puolet enemmän. Onneksi valmennukseen kuuluu ruokatauko, jolloin tulemme käymään kotona. Olen myös pyytänyt, että mikäli Tomas alkaa kieltäytymään tuttipullosta ja muista juomavälineistä (kuten viimeksi), mummo voi tuoda hänet ruokailemaan luoksemme.

Valmennuksesta sen verran, että se on kestoltaan kaksipäiväinen, nyt launataina on ensimmäinen osio ja 5.11.2018 toinen. Minulla on  korkealla odotukset valmennuksen suhteen ja toivon että pääsemme sitten pian aloittamaan tukivanhempina. Minusta se on tärkeää hommaa ja olen onnellinen siitä, että meillä on sellainen elämäntilanne, että voimme auttaa muitakin. Auttamisesta saamme itsekin paljon ja siitä, että saame lapsivieraita tänne kotiimme.

Taannoin lupasin lisätä tänne videon ja lunastan nyt lupaukseni. Tein videon meidän ja erityisesti Tomaksen päivästä.
Jos tykkäätte videosta niin kommentoikaa vaikka, voin  jatkossakin tehdä videoita esimerkiksi Pirtin remonteista, jouluvalmisteluista, lomareissuistamme jne.















Antoisaa viikonloppua hyvä lukija! <3




Kommentit

Suositut tekstit