Paras paikka maailmassa


Rentouttavaa viikonloppua!


Täällä vietetään lauantai-iltaa kotona. Meidän perheessämme onkin harvoin yhteistä viikonloppuvapaata, jolloin lähdetään yhdessä jonnekin esimerkiksi lomailemaan. 
Tänä kyseisenä viikonloppuna olen minä töissä ja mies vapaalla. Asialla on onneksi kuitenkin monta valoisaa puolta, mm.se että minulla on hyvä työpaikka jossa on ihan mukava käydä viikonloppuisinkin. Lisäksi säästyy rahaa remonttia varten, kun ei tule "hummailtua" maailmalla. Onnea on myös rakastava aviomies, joka tekee kotosalla kotihommia ja ruoan valmiiksi kun palaan töistä.




Remontsta puheenollen, saimme kuluvan viikon aikana Kajaanin kaupungin rakennusvalvonnasta neuvoteltua luvan maalata talomme haaveilemallamme värillä. Värin valitsimme Tikkurilan vanhasta värikartasta. Nyt vaan valitsemaan sopivaa päivää kalentereista, että saadaan talolle uutta ilmettä.
Tietysti talkoohengestä lähipiirissämme ei ole haittaa maalauspäivinä, sillä työtä varmasti riittää useammalle käsiparilekin. Onhan meidän ensin poistettava irtoava vanha maali, tehtävä jonkinlainen puhdistus ja sitten maalattava talo kahteen kertaan, Vaikka tekemistä on niin en millään malttaisi odottaa, että päästään hommiin!




Mietin tuossa äskön saunassa käydessäni viikonloppua ja sen merkitystä ihmisille.
Ajattelin,että meillä jokaisella varmaan onkin erilaisia mieletymyksiä, miten viettää viikonloppua. Toiset tykkää lähteä maalle mökille, toiset ovat kotona, osa mieluiten tietaa töitä tehden. Osalle on tärkeää päästä ystävien kanssa baarikierrokselle. 
Varmasti mieltymykset vaihtelevat ihmisen iän ja erilaisten elämänvaiheiden mukaan.

 Lapsuudenperheessäni oli tavallista tehdä viikonloppuisin jotain arjesta poikkevaa. Sen turvin sitten jaksoi arjen harmaata aherrusta. Pikkulapsena oli ihanaa kun saunan jälkeen alkoi Avara luonto. Sitä katselin mummon kanssa. 
Ilmeisesti se ohjelma tulee vieläkin lauantai-iltaisin, ainakin mies muisteli niin. Ehkä siitä tulee meilleki tapa kunhan saamme omia lapsia, katsoa Avaraa luontoa perheen kesken. 








Koti-iltaamme sisältyy olennaisesti tietenkin lemmikkien hoivaaminen. Pirtissämme asustaa kaksi ihanaa sekarotuista koiraa. Allaolevaan  kuvaan on päässyt eläinkodista pentuna hankittu Kira, joka on tälle hetkellä vuoden ikäinen. 






Remontoimisen ja entisöinnin lisäksi rakastan sisustamista, Muutama päivä sitten,tilasin Ifolorilta mustavalkokuvia kotimme seiniä koristamaan. Kuvien aiheena olimme tietysti me,

talon asukkaat ja noin kuukausi sitten vietetyt häämme. Alla muutama esimerkki kuvista, joita tilasin,















Tässäpä tämänhetkiset kuulumiset. Ihana on kun on kesä vielä edessäpäin ja ilmatkin on pikkuhiljaa lämmenneet :)

























Kommentit

  1. Innolla jään seuraamaan miten projekti etenee,ihanan näköinen talo teillä 😊 Löysin sun blogin Vintage-Kajaanin kautta,ollaan paluumuuttamassa syksyllä Kajaaniin,toivottavasti meillekin jossain vaiheessa löytys joku ihana talo missä koirat vois temmeltää! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla! Toivon,että löydätte täältä sopivan talon, täällä Purolassa näitä vanhoja ainakin on tarjolla :) Tsemppiä etsintään!

      Poista
  2. Joo niin oon jo vähän tutkiskellut 😄 ja Purola on muutenkin sijainniltaan ja asuinalueeltaan loistava! 😄

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit